header banner
Default

Recordere dk rapporterer, at AMDs nye Ryzen-processor overgår Apple M1 Pro og M2


AMD: Apples må se deres nogle af deres M1 og M2 cpu’er slået af vores nyeste Ryzen-mobilchips

VIDEO: AMD's New 4nm 7940HS vs M1 & M2 Pro! Apple Silicon Killer? 🤯
Max Tech

Apples Silicon, med forskellige varianter af M1 og M2 chipset, har været en stor gevinst for Mac-serien.

Apples CPU’er har slået konkurrenterne indenfor chips til mobile enheder som MacBooks, på hastighed, strømbesparelse mv.

Nu har AMD har selv fået nyt silicium, og de er ret tilfredse med det. Faktisk er AMD så tilfredse med deres nye Ryzen 7040-serie af chips, at de går efter Apple Silicon med dem.

Mere specifikt fortæller de, at deres nye chips sætter M1 Pro og M2 i skyggen. M1 Pro er selvfølgelig ved at blive erstattet af M2 Pro, men den del ignorerer vi lige nu.

I en udmelding her under CES-udstillingen, der fortæller AMD at de har testet en MacBook Pro med en M1 Pro med 32 GB RAM mod en maskine med deres “AMD Ryzen 7040HS Series Mobile-processor”.

I den test tilbød AMD-chippen “op til 34 % hurtigere multithread-ydelse i forhold til konkurrenterne”. I spil faldt det tal dog til 21%, men fortsat en forbedring.

Chipproducenten peger også på at Ryzen AI er “den første dedikerede hardware til kunstig intelligens i en x86-processor”.

Ifølge deres tal kan Ryzen AI overgå “Apple M2 CPU’en med op til 20%, mens den er op til 50% mere energieffektiv”.

AMD undlader dog behændigt at vise sammen sammenligningstal med Apples bedste laptop, MacBook Pro med M1 Max. Det skyldes nok at den processor stadig giver AMD baghjul, og her mangler vi endnu at høre om hvad fremtiden bringer hos Apple med M2 Pro og evt. en M2 Max.

De nye AMD CPU’er er til brug i fremtidige Windows laptops.

Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.

Sources


Article information

Author: Jamie Escobar

Last Updated: 1702857241

Views: 668

Rating: 4.1 / 5 (113 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamie Escobar

Birthday: 1944-07-18

Address: 9228 Jon Port Suite 315, Port Bryan, GA 33186

Phone: +4618895435604941

Job: Article Writer

Hobby: Graphic Design, Telescope Building, Photography, Calligraphy, Swimming, Board Games, Crochet

Introduction: My name is Jamie Escobar, I am a venturesome, important, treasured, accomplished, valuable, frank, proficient person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.